آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

سیر تا پیاز آشپزی در آشپزخانه آشپزباشی ! هر روز با آموزش جدیدترین غذا ها ، کیک ، شیرینی ، دسر ، سالاد و ... در خدمت شماست

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه دسر آناناس

دوشنبه, ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۷:۳۴ ب.ظ

مواد مورد نیاز :


 پودر ژلاتین : ۱۲ گرم


 آب سرد : یک سوم پیمانه

 شیر : یک و یک چهارم پیمانه

 شکر : یک پیمانه

  ماست خامه ای : یک و یک چهارم پیمانه

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

 خامه : 250 گرم

 کمپوت آناناس : یک و یک دوم پیمانه




طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


اول آب سرد رو در یک ظرف فلزی بریزید و پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید . چند دقیقه صبر کنید و ظرف رو روی بخار آب (بن ماری) قرار بدید . شیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید . کمی هم بزنید تا شکر حل بشه . وانیل رو اضافه کنید و قبل از جوش اومدن شیر شعله رو خاموش کنید . ژلاتین حل شده رو به شیر اضافه کنید . و اجازه بدید خنک بشه . ماست و با چنگال بزنید تا یکدست بشه و با خامه مخلوط کنید . شیر خنک شده رو با مخلوط ماست و خامه قاطی کنید و کمپوت آناناس بدون شربت رو هم اضافه کنید . دسر رو در ظرف دلخواه بریزید و بمدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بفرستید . اگر مایل بودید میتونید یه لایه ژله بعد از یکساعت روی دسر بدید .
برای تهیه این دسر میتونید از کمپوت بدون شربت هلو،سیب وگلابی هم استفاده کنید .
حتی میتونید از رنگهای خوراکی دلخواهتون در تهیه دسر استفاده کنید .


موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۰۲/۱۵
مدیر سایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی