از سری غذاهای لهستانی مرغ به سبک کراکوف رو امروز آموزش میدیم. اورچاک در کراکوف ویترین غذاهای Małopolska است ، هنگام بازدید از این منطقه ارزش دارد مرغ کراکوف را امتحان کنید. اگر می خواهید در رستوران غذا بخورید ، توصیه می کنیم با همه خانواده بروید ، زیرا مرغ کراکوف غذایی است که چند نفر را راضی خواهد کرد.
مرغ به سبک کراکوف - دستور العمل
مواد تشکیل دهنده:
1 مرغ
10 گرم بلغور کراکوف (گندم سیاه)
1 سفیده تخم مرغ
1 تخم مرغ
لیوان آب
5 گرم کره
نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه (برای مرغ)
سبزی (پیازچه و جعفری)
3 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
روش تهیه:
مرغ را با نمک ، فلفل و ادویه مزه دار کنید. ، روی آن را کمی با روغن بپاشید و داخل یخچال قرار دهید ، یک شب روی آن را بپوشانید.
بلغور خشک را باید با سفیده تخم مرغ مخلوط کرده ، روی یک قاشق غذاخوری کره تفت دهید ، آب اضافه کرده و بپزید تا نرم شود.
سبزی خرد شده ، تخم مرغ و کره باقیمانده را به غلات سرد شده اضافه کنید.
بلغور خشک باید با ادویه جات مخلوط شود. باید توجه داشته باشید که چاشنی ها را به خوبی ترکیب کنید ، زیرا پخت شدت ادویه ها را کمی میکاهد.
مرغ را با مواد پر کنید ، سوراخ لاشه را بدوزید.
درون ظرفی که در آن درب دارد (ترجیحاً از چدن ساخته شده) روغن بریزید ، مرغ را داخل آن قرار دهید ، در آن را بپوشانید و حدود 1 ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
بعد از یک ساعت مرغ را چک کنید ، دما را به 20 درجه سانتیگراد افزایش دهید و حدود 15-20 دقیقه آن را بپزید ، تا زمانی که پوست قهوه ای طلایی شود.
مرغ را از فر خارج کنید ، روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند تا تمام آب میوه ها به تمام برشته ها نفوذ کنند.
ما منتظر می مانیم تا مرغ ما خنک شود و سپس آن را برش می دهیم.
نوش جان :)