آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

سیر تا پیاز آشپزی در آشپزخانه آشپزباشی ! هر روز با آموزش جدیدترین غذا ها ، کیک ، شیرینی ، دسر ، سالاد و ... در خدمت شماست

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

از سری غذاهای لهستانی مرغ به سبک کراکوف رو امروز آموزش میدیم. اورچاک در کراکوف ویترین غذاهای Małopolska است ، هنگام بازدید از این منطقه ارزش دارد مرغ کراکوف را امتحان کنید. اگر می خواهید در رستوران غذا بخورید ، توصیه می کنیم با همه خانواده بروید ، زیرا مرغ کراکوف غذایی است که چند نفر را راضی خواهد کرد.

 

https://s4.uupload.ir/files/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%BA_%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%81_3z7b.jpeg

 

مرغ به سبک کراکوف - دستور العمل

 

 مواد تشکیل دهنده:

    1 مرغ
    10 گرم بلغور کراکوف (گندم سیاه)
    1 سفیده تخم مرغ
    1 تخم مرغ
    لیوان آب
    5 گرم کره
    نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه (برای مرغ)
    سبزی (پیازچه و جعفری)
    3 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان


   روش تهیه:

 

   مرغ را با نمک ، فلفل و ادویه مزه دار کنید. ، روی آن را کمی با روغن بپاشید و داخل یخچال قرار دهید ، یک شب روی آن را بپوشانید.
   

   بلغور خشک را باید با سفیده تخم مرغ مخلوط کرده ، روی یک قاشق غذاخوری کره تفت دهید ، آب اضافه کرده و بپزید تا نرم شود.
  

   سبزی خرد شده ، تخم مرغ و کره باقیمانده را به غلات سرد شده اضافه کنید.
 

   بلغور خشک باید با ادویه جات مخلوط شود. باید توجه داشته باشید که چاشنی ها را به خوبی ترکیب کنید ، زیرا پخت شدت ادویه ها را کمی میکاهد.

   مرغ را با مواد پر کنید ، سوراخ لاشه را بدوزید.
  

   درون ظرفی که در آن درب دارد (ترجیحاً از چدن ساخته شده) روغن بریزید ، مرغ را داخل آن قرار دهید ، در آن را بپوشانید و حدود 1 ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
   

   بعد از یک ساعت مرغ را چک کنید ، دما را به 20 درجه سانتیگراد افزایش دهید و حدود 15-20 دقیقه آن را بپزید ، تا زمانی که پوست قهوه ای طلایی شود.
  

   مرغ را از فر خارج کنید ، روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند تا تمام آب میوه ها به تمام برشته ها نفوذ کنند.
 

   ما منتظر می مانیم تا مرغ ما خنک شود و سپس آن را برش می دهیم.

 

   نوش جان :)

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۰۰ ، ۲۰:۳۱
مدیر سایت

کارموشکا Karmuszka یک غذای لهستانی در شهر ماسوریا و وارنا است و ترکیبی از همه چیزهایی را که محلی ها دوست دارند در غذاهای خود ترکیب می کند. کارموشکا طعم شیرین و ترش دارد و حاوی گوشت زیادی است ، در حالی که در ماسوریا هستید ، نمی توانید کارموسکا را امتحان کنید. در زیر دستورالعمل یک غذای خانگی را ارائه می دهیم.

 

https://s4.uupload.ir/files/karmuszka_2noz.jpeg

دستور العمل کارموشکا

       

   مواد تشکیل دهنده:

    50 گرم شانه یا گردن بدون استخوان
    25 گرم لوبیای سفید
    25 گرم کلم سفید
    2 عدد پیاز
    2 هویج
    جعفری
    یک تکه کرفس
    چند قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
    چند قاشق غذاخوری خامه ترش (30٪)
    1-2 قاشق غذاخوری آرد گندم
    چربی سرخ کردن
    برگ بو
    چند دانه فلفل دلمه ای
    نمک
    فلفل
    جعفری

 

   روش آماده سازی:

    لوبیا را یک شب خیس کنید ، سپس آن را بپزید تا نرم شود و آن را در مایه بگذارید.
    گوشت را تکه تکه کنید ، آن را کمی در آرد بپوشانید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
    آنها را (همراه با چربی سرخ کنید) به سبزیجات خرد شده اضافه کنید ، برگ بو ، فلفل دلمه ای ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
    سپس آب جوش را بریزید و روی آن را بپوشانید ، روی آتش آرام آرام بپزد.
    وقتی گوشت نرم شد ، لوبیاها را به همراه آب پخت و پوره گوجه فرنگی اضافه کنید.
    با خامه مزه دار کنید و بگذارید تا جوش بیاید.
    روی ظرف غذا جعفری خرد شده بریزید و با نان سرو کنید.

 

آشپزباشی/

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۰۰ ، ۲۰:۱۰
مدیر سایت

"خوشمزه ترین" غذای چینی در قلب خارجی ها ، تصویر 2 نمادی از چین است. گفته می شود غذا به مرزهای ملی احترام نمی گذارد ، من همیشه این جمله را پذیرفته ام ، در غیر این صورت غذاهای خوشمزه زیادی را از دست خواهم داد. البته ذهنیت افراد از غذاهای چینی چیزهای عجیب و غریب و چندش اور است ولی آنها غذاهایی دارند که مورد توجه بسیاری از خارجی ها نیز هست. امروز با 5 تا از این غذاها آشناتون میکنم. با مجله آشپزباشی همراه باشید.

 

اولین چیزی که می خواهم در مورد آن صحبت کنم ماپو توفو Mapo Tofu است. من هم عاشق این غذا هستم و خیلی خوشمزه است. علاوه بر این ، این غذا بسیاری از خارجی ها و غیرچینی ها را نیز تسخیر کرده است. این غذا را می توان در ایالات متحده ، ایتالیا و انگلستان مشاهده کرد. می توان گفت که ماپو توفو اکنون یک غذای بین المللی است.

 

mapo_tofu_4x2q.jpeg (500×326)

 

اردک پکن دومین غذای خوشمزه که در این لیست مشهور است. در واقع ، بسیاری از دوستان باید حدس می زدند که این غذا در لیست غذاهایی باشد که خارجی ها دوست دارند. از این گذشته ، شهرت اردک کباب پکن به خصوص Quanjude و Pianyifang ساخته نشده است ، که می توان گفت در جهان معروف است. این غذا دل بسیاری از خارجی ها را نیز به خود جلب کرده و فروش آن نیز بسیار چشمگیر است.

 

peking_duck_srtp.jpeg (461×277)

 

بسیاری از  افراد خیلی تند پسند نیستند ، بنابراین غذاهای پرادویه ممکن است برایشان جذابیت نسبتاً کمی داشته باشد. بنابراین ، این فیله گوشت خوک شیرین و ترش ، که از بیرون سوخته و از داخل نرم است ، مورد توجه بسیاری از افراد و توریست ها قرار دارد. این غذا همه چیزش درست و خوشمزه است و ادویه آن را می توان آن را مطابق با سلیقه علاقه مندان آن تنظیم کرد.

 

sour_and_sweet_pork_fillet_2xdm.jpeg (500×320)

 

مرغ Kung Pao نیز از خوراک های بسیار معروف و خوشمزه است. این غذا به ویژه در کشورهای انگلیس و آمریکا محبوبیت دارد، این غذا تند و ترد است. بعید است که کسی در جهان این غذا را دوست نداشته باشد.

 

kung_pao_eqb.jpeg (500×316)

 

پیراشکی سنتی چینی که بسیار خوشمزه و عطر و بوی عالی آن هر کس را به آن علاقه مند میکند. تهیه این خوراکی به ظاهر ساده اما خوشمزه پیچیده نیست و مواد پر کننده زیادی برای انتخاب وجود دارد و توریست هایی که به چین سفر میکنند نیز آن را بسیار دوست دارند و اغلب دستور درست کردن انرا از مغازه داران و فروشندگان میپرسند تا بعد از بازگشت به کشورشان از مزه آن محروم نشوند.

 

traditional_chinese_donut_2u1a.jpeg (500×332)

 

 

پایان/ آشپزباشی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ تیر ۰۰ ، ۱۶:۵۱
مدیر سایت

کیک Financier

financier_bmh.jpg (905×510)

Financier یک کیک کوچک فرانسوی است که گاهی اوقات به اشتباه با شیرینی اشتباه می شود زیرا شبیه کیک اسفنجی است. این کیک ها در قالب پخته می شوند و به شکلی در می آیند که مانند آجرهای طلایی شناخته می شوند که در فرانسه به آنها شمش گفته می شود. سرمایه گذاران معمولاً با آرد بادام ، بادام ، سفیده ، کره قهوه ای و شکر تهیه می شوند.

این دسر در اصل در قرن نوزدهم توسط یک شیرینی پزی به نام Lasne اختراع شد. از آنجا که بیشتر مشتریان او دلالانی بودند که نمی خواستند انگشتان خود را لکه دار کنند ، او این کیک اسفنجی مرطوب را اختراع کرد ، آن را به شکل آجر طلا درآورد و سرمایه دار متولد شد.

 


 

 

 

کیک پوند یاچهار ربع 

 

quatre_quarts_lsbg.jpg (905×510)

 

کیک خوشمزه پوند از هر یک از مواد زیر شامل یک پوند تشکیل شده است: آرد ، کره ، شکر و تخم مرغ ، از این رو نام آن است. به جز هوایی که به خمیر زده می شود ، هیچ ماده فرایند دهنده وجود ندارد. قدمت آن به اوایل دهه 1700 برمی گردد و از آنجا که بسیاری از مردم نمی دانستند چگونه بخوانند ، کنوانسیون ساده یادآوری دستور غذا را کاملاً آسان می کند.

در دهه 1800 ، دستورالعمل ها از اصل فاصله می گرفتند و مواد اولیه به مقدار کمتری استفاده می شد ، در نتیجه یک کیک سبک تر و کوچکتر تولید می شد ، در حالی که اصل بسیار بزرگ بود و می توانست تعداد زیادی از مردم را تغذیه کند. امروزه ، مردم از مواد ترک کننده استفاده می کنند تا تراکم آن کمتر شود ، در حالی که برخی از آشپزها دوست دارند شکلات یا پرتقال پوست اضافه کنند تا طعم آن را افزایش دهند.

 

 

کیک داکوئیز

dacquoise_vwfl.jpg (1300×566)

 

این کیک فرانسوی ، هم از نوع ترد و هم از نوع خامه ای ، به طور سنتی با کیک اسفنجی مرنگ بادام یا فندق تهیه می شود که با لایه های خامه فرم گرفته یا کره کره تهیه شده است. نام این کیک از کلمه فرانسوی dacquois گرفته شده است ، به معنی Dax ، به شهری واقع در جنوب غربی فرانسه گفته می شود ، اما اصطلاح dacquoise به معنای هر نوع دسر با لایه های کیک اسفنجی مرنگ مهره است.

اعتقاد بر این است که این کیک از قرن هفدهم میلادی شروع شده است ، زمانی که آن را به عنوان یک دسر مجلل برای مردم دربار فرانسه اختراع کردند. بعداً ، پس از مهاجران بی شماری از آشپزهای فرانسوی ، برای تهیه غذای طبقه بالا ، این دستور العمل در انگلیس بسیار محبوب شد.

 

آشپزباشی/

 

 

 

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۰۰ ، ۲۰:۰۹
مدیر سایت