آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

سیر تا پیاز آشپزی در آشپزخانه آشپزباشی ! هر روز با آموزش جدیدترین غذا ها ، کیک ، شیرینی ، دسر ، سالاد و ... در خدمت شماست

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۳ ثبت شده است

مواد مورد نیاز :


 پودر ژلاتین : ۱۲ گرم


 آب سرد : یک سوم پیمانه

 شیر : یک و یک چهارم پیمانه

 شکر : یک پیمانه

  ماست خامه ای : یک و یک چهارم پیمانه

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

 خامه : 250 گرم

 کمپوت آناناس : یک و یک دوم پیمانه




طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


اول آب سرد رو در یک ظرف فلزی بریزید و پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید . چند دقیقه صبر کنید و ظرف رو روی بخار آب (بن ماری) قرار بدید . شیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید . کمی هم بزنید تا شکر حل بشه . وانیل رو اضافه کنید و قبل از جوش اومدن شیر شعله رو خاموش کنید . ژلاتین حل شده رو به شیر اضافه کنید . و اجازه بدید خنک بشه . ماست و با چنگال بزنید تا یکدست بشه و با خامه مخلوط کنید . شیر خنک شده رو با مخلوط ماست و خامه قاطی کنید و کمپوت آناناس بدون شربت رو هم اضافه کنید . دسر رو در ظرف دلخواه بریزید و بمدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بفرستید . اگر مایل بودید میتونید یه لایه ژله بعد از یکساعت روی دسر بدید .
برای تهیه این دسر میتونید از کمپوت بدون شربت هلو،سیب وگلابی هم استفاده کنید .
حتی میتونید از رنگهای خوراکی دلخواهتون در تهیه دسر استفاده کنید .


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۵ ارديبهشت ۹۳ ، ۱۹:۳۴
مدیر سایت
http://lordia.org/wp-content/uploads/2014/05/Nugget.jpg


مواد اولیه:


 سینه مرغ= نیم کیلو

پیاز=یک عدد کوچک

 پنیر پیتزا= 100 گرم

پفک نمکی پودر شده= نصف پیمانه پودر

سیر= یک قاشق غذاخوری

پودر نان= دو قاشق‌ سوپخوری


دستور پخت:


ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌کن له کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید در ظرف دیگری پودر پفک نمکی، پودر نان را مخلوط کنید. سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید که البته به شکل لوله‌ای در اندازه کوچک باشد سپس این خمیر که حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفک نمکی بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. به دلیل آنکه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفک‌نمکی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۴ ارديبهشت ۹۳ ، ۱۲:۰۲
مدیر سایت