آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

سیر تا پیاز آشپزی در آشپزخانه آشپزباشی ! هر روز با آموزش جدیدترین غذا ها ، کیک ، شیرینی ، دسر ، سالاد و ... در خدمت شماست

طبقه بندی موضوعی

مرغ به سبک کراکوف ؛ غذای لهستانی خوشمزه

چهارشنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۰، ۰۸:۳۱ ب.ظ

از سری غذاهای لهستانی مرغ به سبک کراکوف رو امروز آموزش میدیم. اورچاک در کراکوف ویترین غذاهای Małopolska است ، هنگام بازدید از این منطقه ارزش دارد مرغ کراکوف را امتحان کنید. اگر می خواهید در رستوران غذا بخورید ، توصیه می کنیم با همه خانواده بروید ، زیرا مرغ کراکوف غذایی است که چند نفر را راضی خواهد کرد.

 

https://s4.uupload.ir/files/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%BA_%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%81_3z7b.jpeg

 

مرغ به سبک کراکوف - دستور العمل

 

 مواد تشکیل دهنده:

    1 مرغ
    10 گرم بلغور کراکوف (گندم سیاه)
    1 سفیده تخم مرغ
    1 تخم مرغ
    لیوان آب
    5 گرم کره
    نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه (برای مرغ)
    سبزی (پیازچه و جعفری)
    3 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان


   روش تهیه:

 

   مرغ را با نمک ، فلفل و ادویه مزه دار کنید. ، روی آن را کمی با روغن بپاشید و داخل یخچال قرار دهید ، یک شب روی آن را بپوشانید.
   

   بلغور خشک را باید با سفیده تخم مرغ مخلوط کرده ، روی یک قاشق غذاخوری کره تفت دهید ، آب اضافه کرده و بپزید تا نرم شود.
  

   سبزی خرد شده ، تخم مرغ و کره باقیمانده را به غلات سرد شده اضافه کنید.
 

   بلغور خشک باید با ادویه جات مخلوط شود. باید توجه داشته باشید که چاشنی ها را به خوبی ترکیب کنید ، زیرا پخت شدت ادویه ها را کمی میکاهد.

   مرغ را با مواد پر کنید ، سوراخ لاشه را بدوزید.
  

   درون ظرفی که در آن درب دارد (ترجیحاً از چدن ساخته شده) روغن بریزید ، مرغ را داخل آن قرار دهید ، در آن را بپوشانید و حدود 1 ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
   

   بعد از یک ساعت مرغ را چک کنید ، دما را به 20 درجه سانتیگراد افزایش دهید و حدود 15-20 دقیقه آن را بپزید ، تا زمانی که پوست قهوه ای طلایی شود.
  

   مرغ را از فر خارج کنید ، روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند تا تمام آب میوه ها به تمام برشته ها نفوذ کنند.
 

   ما منتظر می مانیم تا مرغ ما خنک شود و سپس آن را برش می دهیم.

 

   نوش جان :)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی