آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

آشپزخانه آشپزباشی

آموزش آشپزی، انواع شیرینی،کیک،خورشت، سالاد،دسر،بستنی و ...

سیر تا پیاز آشپزی در آشپزخانه آشپزباشی ! هر روز با آموزش جدیدترین غذا ها ، کیک ، شیرینی ، دسر ، سالاد و ... در خدمت شماست

طبقه بندی موضوعی

دستور پخت غذای خوشمزه نروژی / فوریکول Fårikål

در نروژ غذایی ساده و در عین حال خوشمزه و معروف دارند با عنوان فوریکول Fårikål  دارند. غذایی که در دهه 70 به عنوان غذای ملی نروژ انتخاب شد. با گوشت بره تازه میتونید خانواده و یا دوستان خودتون رو به خوردن این غذای خوشمزه دعوت کنید.

 

fårikål_liye.jpg (624×378)

 

دستور پخت به صورت زیر است:

 

مواد لازم

گوشت بره تازه 1کیلو 

کلم 1عدد متوسط

فلفل سیاه نیمکوب شده 1 قاشق غذا خوری

نمک: مقدار مورد نیاز

 

1- گوشت و کلم را به قسمت های مساوی تقسیم کنید. کره را در کف یک قابلمه بزرگ بریزید. سپس گوشت و کلم را به صورت لایه ای با نمک و فلفل بین هر لایه بپاشید. یعنی به ترتیب یک لایه گوشت-فلفل-نمک-یک لایه کلم و همین کار را تا چند لایه به دلخواه تکرار میکنیم

 

2- درون قابلمه را آب بریزید و بگذارید بجوشد. اجازه دهید کلم ترش روی حرارت ملایم زیر درب بجوشد تا گوشت نرم شود (به مدت 1 ساعت و نیم)

 

3- بعد 1 قاشق غذاخوری آرد به آب آن اضافه می کنیم و دوباره درب قابلمه را می بندیم تا نیم ساعت دیگر غذای شما آماده است.

 

4- سیب زمینی را در آب 20 دقیقه بجوشانید تا نرم شود

 

حال غذای شما آماده است و میتوانید سرو کنید.

 

نکته: اگر میخواهید غذا کمی ضخیم تر شود می توانید آرد را بین لایه کلم ها اضافه کنید.

 

پایان /

آشپزباشی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی